Форшмак з оселедця: покроковий рецепт для ідеального приготування - Смачні новини.
Форшмак — це символ Одеси, який завжди із задоволенням прикрашає будь-який стіл. І, без сумніву, його з'їдають за один раз!
Форшмак - це вічна класика, яка буде актуальна як в динамічні будні, так і у святкові дні. 24 Канал пропонує нагадати собі цей особливий одеський колорит з рецептом порталу Cookpad.
Цікава новина: у вінегрету з'явився грізний суперник – салат з буряка "Юлія", який стрімко завойовує популярність і стає "лідером" серед салатів.
Як приготувати одеський форшмак?
* Час: 15 хвилин
* Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
- Два шматки оселедця;
- Одно варёное яйцо.
- четверта частина цибулі;
- 2 скибки білого хліба;
- 50 мілілітрів крему;
- четвертинка яблука;
- 50 грамів вершкового масла.
Улюблена закуска з Одеси / Фото Veladis Expert
Приготування:
Таємниця бездоганного форшмаку
Ідеальна закуска - це правильно вибраний головний інгредієнт. Для форшмаку треба вибирати слабосолоний і жирний оселедець, бажано чоловічої статі, радить Savva Libkin.
Якщо ви віддаєте перевагу ніжнішому смаку, спробуйте попередньо замочити оселедець у воді або молоці. Це дозволить зменшити вміст солі, і смак стане менш інтенсивним.