Форшмак з оселедця: покроковий рецепт для ідеального приготування - Смачні новини.

Форшмак — це символ Одеси, який завжди із задоволенням прикрашає будь-який стіл. І, без сумніву, його з'їдають за один раз!

Форшмак - це вічна класика, яка буде актуальна як в динамічні будні, так і у святкові дні. 24 Канал пропонує нагадати собі цей особливий одеський колорит з рецептом порталу Cookpad.

Цікава новина: у вінегрету з'явився грізний суперник – салат з буряка "Юлія", який стрімко завойовує популярність і стає "лідером" серед салатів.

Як приготувати одеський форшмак?

* Час: 15 хвилин

* Кількість порцій: 4

Інгредієнти:

- Два шматки оселедця;

- Одно варёное яйцо.

- четверта частина цибулі;

- 2 скибки білого хліба;

- 50 мілілітрів крему;

- четвертинка яблука;

- 50 грамів вершкового масла.

Улюблена закуска з Одеси / Фото Veladis Expert

Приготування:

Таємниця бездоганного форшмаку

Ідеальна закуска - це правильно вибраний головний інгредієнт. Для форшмаку треба вибирати слабосолоний і жирний оселедець, бажано чоловічої статі, радить Savva Libkin.

Якщо ви віддаєте перевагу ніжнішому смаку, спробуйте попередньо замочити оселедець у воді або молоці. Це дозволить зменшити вміст солі, і смак стане менш інтенсивним.

Інші публікації

У тренді

novanews

При передруку матеріалів, активне посилання на джерело є обов'язковим.

© Інтернет-видання новин Одеси | novanews.com.ua. All Rights Reserved.